- FRI FRAKT FRÅN 400:- (frakt 29:-)    - SNABBA LEVERANSER    - TRYGGA BETALNINGAR MED KLARNA    - SWISH


- FÖRSENADE LEVERANSER -
- På grund av rådande omständigheter i världen är våra leveranser försenade. Vi ber om ditt tålamod om en del produkter tillfälligt är slut i lager. 

Välkommen till Gajas
Hos oss hittar du kemisk peeling och härliga hudvårdsprodukter som vårdar, reparerar och gör din fräsch och mjuk. Vi håller ett lagom stort och genomtänkt sortiment och kommer aldrig ta in "allt". Vi är en liten webbutik som älskar det vi gör. Vi strävar efter känslan av en behaglig och stressfri shopping. Vi finns här för att ge dig god service och råd om val av våra produkter och vi säljer bara produkter som vi själva använder och tror på. 

Vår inriktning
Alla våra rengöringsprodukter, ansiktskrämer och serum är fria från silikoner, parabener, sulfater, och mineraloljor - för att det gynnar dig och för att det det gynnar vår planet. Kemisk peeling för hemmabruk är storsäljare, liksom våra ansiktskrämer och serum. Många produkter är anti-age men även om du är yngre kommer du säkert att upskatta produkternas för deras välgörande egenskaper. Vi har ett par mycket uppskattade ansiktsgeléer för fet- och aknebenägen hy. 

Vi erbjuder förstklassiga hudvårdsprodukter till humana priser. Fokus ligger på lyxigt innehåll snarare än lyxig förpackning. 

Utan mellanhänder
I de flesta fall handlar vi direkt från tillverkaren. Utan mellanhänder håller vi effektivt nere priset till dig som kund. 

Auktoriserad återförsäljare
Hos oss kan du känna dig helt trygg med att du handlar autentiska produkter. Köp aldrig kopior - du vet inte vad du köper! 
Auktoriserad återförsäljare och marknadsför SR-Skincare, Sensora, PurOrganica, PuroBio, I+M Naturkometik, Sasco och Eilas. Vi håller alltid utkik efter fler serier som uppfyller våra grundkrav.

Inga produkter är testade på djur! 
Mer om oss...