- FRI FRAKT FRÅN 400:- (frakt 29:-)    - TRYGGA BETALNINGAR MED KLARNA    - SWISH

TOTAL UTFÖRSÄLJNING PÅGÅR! 
Efer sex intensiva och mycket roliga år stänger vi butiken. Tillverkaren har stora tekniska problem och kan inte tillverka stora volymer för närvarande. Då läget för framtiden är högst osäkert vågar vi inte avvakta längre utan säljer nu ut de varor vi har kvar i lager. Artiklar som är slutsålda döljs från sidan så snart vi hinner!
Beräknad sista försäljningsdag 16 juni 2021


Populära Rekommenderade Ansiktsserum

Rekommenderade ansiktskrämer

Välkommen till Gajas
Hos oss hittar du kemisk peeling och härliga hudvårdsprodukter som vårdar, reparerar och gör din fräsch och mjuk. Vi håller ett lagom stort och genomtänkt sortiment och kommer aldrig ta in "allt". Vi är en liten webbutik som älskar det vi gör. Vi strävar efter känslan av en behaglig och stressfri shopping. Vi finns här för att ge dig god service och råd om val av våra produkter och vi säljer bara produkter som vi själva använder och tror på. 

Vår inriktning
- Förstklassiga hudvårdsprodukter till humana priser. 
Alla våra rengöringsprodukter, ansiktskrämer och serum är fria från silikoner, parabener, sulfater, och mineraloljor - för att det gynnar dig och för att det det gynnar vår planet. Kemisk peeling för hemmabruk är storsäljare, liksom våra ansiktskrämer och serum. Många produkter är anti-age men även om du är yngre kommer du att upskatta produkternas för deras välgörande egenskaper. Kolla in våra mycket uppskattade ansiktsgeléer för fet- och aknebenägen hy. 

Fokus ligger alltid på lyxigt innehåll snarare än lyxig förpackning. 

Utan mellanhänder
I de flesta fall handlar vi direkt från tillverkaren. Utan mellanhänder håller vi effektivt nere priset till dig som kund. 

Auktoriserad återförsäljare
Hos oss kan du känna dig helt trygg med att du handlar autentiska produkter. Köp aldrig kopior - du vet inte vad du köper! 
Auktoriserad återförsäljare och marknadsför SR-Skincare, Sensora, PuroBio och Sasco.

Inga produkter är testade på djur! 
Mer om oss...